Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Pilgrimsmusslor på en bädd av natchochips med picklad ingefära, mango och wasabikräm

4 portioner

Ingredienser

4 natchochips med smak av chili
4 pilgrimsmusslor
4 skivor picklad ingefära
4 skivor tunt skuren mango
1 msk svarta sesamfrön
1/2 lime (Saft och skalet)
salt
peppar
1 msk olivolja

Wasabikräm

1/2 dl crème fraiche
1/2 msk wasabipasta

Gör så här

Blanda samman ingredienserna till wasabikrämen och ställ åt sidan.
Hetta upp en panna med 1 msk olivolja i.
Pressa ut limesaften på musslorna, salta och peppra.
Stek musslorna i ca 1 minut på varje sida.
Placera ut natchochipsen på ett fat.
Toppa chipsen med ingefäran, mangon, pilgrimsmusslorna, wasabikrämen, limeskalet och sesamfröna.